Afscheid van Heleen

  maandag 21 oktober 2019

Na jaren met gastzangers te hebben gewerkt, werd Heleen van de Water uit Utrecht in maart 2016 onze vaste zangeres. Sindsdien heeft ze ons bij vele optredens telkens weer verbaasd met haar stem. Sterk en krachtig in nummers als Skyfall en Feeling Good, maar ook ingetogen als in Skylark en Summertime. Maar ze kon ook verrassen met It's Oh So Quiet. Veel indruk maakte ze (en niet alleen bij ons!) tijdens het optreden op het TOP2000 Big Band Festival in De Vorstin in Hilversum, eind 2016.

Nu heeft Heleen laten weten dat ze als onze vaste zangeres gaat stoppen en dat is voor ons echt wel even slikken. Als reden gaf ze aan dat ze verder wil doorgroeien door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij respecteren dat, als is het met pijn in het hart. Toch hopen we dat we in de toekomst zo af en toe een beroep op haar kunnen doen als dat zo ons en natuurlijk Heleen uitkomt.

Op zondag 24 november geven we haar daarom nog één keer de kans om als ONZE (al is het scheidende) zangeres te schitteren in afscheidsconcert in Grand Café Vyssotski in Amersfoort.

Kom dan kijken en vooral luisteren en geef Heleen het afscheid dat ze verdient.