Een Sentimental Journey met de NMBB

  maandag 17 oktober 2016

Na zeer succesvolle optredens in 2014 en 2015 bieden wij in 2017 de Sentimental Journey met de NMBB aan. Waar gaat het om?

Het gaat om een nostalgische muziek middag of avond voor bewoners van instellingen voor ouderenzorg en ouderenhuisvesting in de regio Amersfoort. Naar aanleiding van ons optreden in Woonzorgcentrum 't Hamersveld in Leusden troffen de vele enthousiaste reacties van het publiek ons zeer. Sommige bewoners waren tot tranen geroerd, anderen dolenthousiast en weer anderen maakten een dansje. Die middag beseften wij dat de bewoners veel plezier beleefden aan onze muziek en dat die muziek hen samenbracht met anderen die deze middag bijwoonden.
Wij verzorgen een middag of avond met muziek uit de jaren 20 tot en met 60, zoals Count Basie, Shirley Bassey, George Gershwin, Glenn Miller en Sammy Nestico. Onze zangeres zingt hits uit de jaren 20 tot en met 60 van de vorige eeuw zoals Fly me to the moon, The lady is a tramp, It don’t mean a thing, Fever, Summertime, Big Spender en Feeling Good.

Hoe gaat dat in zijn werk?
De ‘Sentimental Journey’ duurt 2 tot 2,5 uur en vindt plaats in uw eigen recreatiezaal (minimaal 400m2) op een middag of avond die we in overleg met u vaststellen. We komen samen een begin- en eindtijd en ook of er mogelijkheid tot dansen is. De NMBB speelt (op de zang na) onversterkt. We doen ons best het geluidsniveau niet te beperken. Koffie, thee of andere drankjes en/of versnaperingen regelt u zelf als gastinstelling.

Wat kost dat dan?
Voor een ‘Sentimental Journey’ willen wij u graag een offerte sturen. U kunt een deel van de kosten terugverdienen door familie, vrienden en buurtbewoners uit te nodigen en hen om een bijdrage vragen. Om de kosten voor u omlaag te brengen vragen wij aan derden of zij een bijdrage willen en kunnen leveren. In het verleden heeft dat succes opgeleverd.

Graag horen wij allereerst of u belangstelling heeft om in 2017 een optreden van de New Manhattan Big Band in uw instelling mogelijk te maken. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door ons te bellen of een e-mail te sturen. Wij zullen dan samen met u overleggen of en hoe we dit optreden te organiseren.
Dus email naar pr@nmbb.nl voor meer informatie of een afspraak.
Wij hopen u in 2017 te ontmoeten tijdens onze ‘Sentimental Journey’!